Bemutatkozik a csapat új tagja: Egyed Péter

Péter régi motoros, pár év kihagyás után ismét a pályán üdvözölhetjük.

Hogyan kezdted el a paintball sportot?

Talán 2003-ban vittek el először ismerősök egy bérjátszatásra. Az első alkalom elég volt, hogy megszeressem ezt a nagyszerű sportot és elkezdjek komolyabban foglalkozni a témával.

Miért szeretsz paintballozni, miért jó dolog?

Egyrészt segít kiszabadulni a mindennapi mókuskerékből, másrészt ez egy kemény fizikai sport, ami nagyon meg tudja mozgatni az embert. Ezen felül fontos az összehangolt csapatmunka, és a gyors döntéshozatal. Ezeknek a képességeknek az élet számos más területén is hasznát veszem.

Miért Jó az Akadémiában játszani?

Mert mindig jó a hangulat, emellett a komolyság és céltudatosság is jelen van. Nem csak az edzőnk Viktor, hanem a tapasztaltabb csapattagok is mindent megtesznek, hogy tapasztalataikat átadják. Ilyen körülmények között garantált a folyamatos fejlődés.

Milyenek a csapattársaid?

A pályán mindenki igyekszik biztosítani a jó hangulatot, illetve motiválni a másikat, a pályán kívül pedig baráti közösségként tudnám jellemezni a csapatot.

Ha beesne valaki, a csapat hogy fogadná?

Biztos vagyok benne, hogy nagyon pozitívan, nyitottan.

Szabadidődet mivel töltöd?

Azt a kevés szabadidőmet, amim van, igyekszem hasznosan szétosztani a párom, a családom és a barátaim között. Emellett igyekszem folyamatosan fenntartani szakmai fejlődésemet. Szeretek még síelni, motorozni, gokartozni.

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.