Bemutatkozik a Rookie csapatból: Téglás Ádám

Sokan kérdeztétek tőlünk, hogy kik ezek az új srácok? Mióta paintballoznak? Hogy kerültek a csapatba? Most minden kérdésetekre választ kaphattok, csak olvassatok tovább. Elsőként az új csapatból Téglás Ádám mutatkozik be.

teglasadam

Hogyan kezdted el a paintball sportot?

Egy baráti társasággal télen elmentünk bohóckodni egy barlangi paintball pályára, ahol már az első pillanatban tudtam, hogy én ezt komolyabb szinten szeretném csinálni. Ezek után még voltunk pár alkalommal más pályákon is, majd az interneten rövid keresés után rátaláltam az Akadémiára és egyből felvettem a kapcsolatot Viktorral. Pár levélváltás után pedig már a pályán találtam magam, amint a helyes alapállást tanulom egy gyönyörű versenymarkerrel a kezemben.

Miért szeretsz paintballozni, miért jó dolog?

A paintball egy nagyon összetett sport. A videókban és a versenyeken csak annyit lát az ember, hogy a játékosok őrült módon lövöldöznek egymásra, üvöltöznek, és rohangálnak egyik fedezékből a másikba. Nagyon hamar rá kellett jönnöm, hogy ez nem ilyen egyszerű. Kőkemény taktikai sportról beszélünk, ami 100%-osan leköti az ember figyelmét. Ez a sport teljesen kikapcsol, kizökkent a mindennapokból mindamellett, hogy egy nagyon jó társaságban csinálhatom azt, amit szeretek.004

Miért jó a Paintball Akadémiában játszani?

Az Akadémia minden segítséget megad, hogyha valaki komolyan szeretne paintballozni. Viktornak rengeteg tapasztalata van, amit nem tart meg magának önző módon, hanem örömmel adja át a csapatnak. A reballos edzések kiváló alkalmak arra, hogy költséghatékonyan tudjuk gyakorolni azokat a mozdulatokat, tippeket, trükköket, amit sosem lehet tökélyre fejleszteni, mindig minden edzésen jelen vannak még a profik életében is. Természetesen festékes edzéseken is részt veszünk, ahol magát a tényleges csapatmunkát – taktikát, kommunikációt – és a tanult tudást tudjuk élesben kipróbálni, hogy a versenyeken se érjen minket meglepetés.006

Szerinted, ha beesne valaki az utcáról, befogadná a csapat?

Persze 🙂 Én is csak beestem az utcáról és nem volt probléma a beilleszkedéssel.

Mit dolgozol?

Üzleti IT rendszerek fejlesztésével foglalkozom, illetve egy magyar franchise hálózatnál vagyok IT vezető.

Szabadidődet mivel töltöd?

Barátnővel/barátokkal vagyok, időnként szeretek túrázni, de természetesen paintball amikor csak belefér!

A következő napokban/hetekben a teljes Rookie csapat be fog mutatkozni. A következő bejegyzésben Mártha Csabával ismerkedhettek majd meg.

Ha Te is szeretnél egy nagyszerű csapat tagja lenni, keress minket ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

Reklámok
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.